Η QUALIA επιλέχθηκε από το Creativity Pioneers Fund 2023!

Share:

Όλη η ομάδα της QUALIA είναι ενθουσιασμένη, καθώς επιλεχθήκαμε από το Creativity Pioneers Fund 2023! Το Creativity Pioneers Fund (CPF) καταλύει τις μετασχηματιστικές κοινωνικές αλλαγές επενδύοντας, συνδέοντας και προασπίζοντας πολιτιστικούς και δημιουργικούς οργανισμούς που προωθούν τολμηρές και αντισυμβατικές πρακτικές για την οικοδόμηση ενός πιο δίκαιου, χωρίς αποκλεισμούς και δικαιοσύνης κόσμου. Σε συνεργασία με οργανισμούς, δωρητές και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς σε όλο το δημιουργικό οικοσύστημα, το Creativity Pioneers Fund στοχεύει να κινητοποιήσει μια συλλογική προσπάθεια για την προώθηση της Δημιουργικότητας για Κοινωνική Αλλαγή.

Η QUALIA προτάθηκε από τον οργανισμό Helathy Food Healthy Planet και επιλέχθηκε για ους τρόπους με τους οποίους με τους οποίους συνενώνει τους κόσμους του θέατρου, του παιχνιδιού και της τροφής στα έργα της, και ειδικότερα στο έργο της «Έγκλημα και Λαιμαργία».

Το Creativity Pioneers Fund ξεκίνησε το 2021 από το Ίδρυμα Moleskine για να παρέχει ευέλικτη χρηματοδότηση σε δημιουργικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς για να βοηθήσουν στη διατήρηση των βασικών λειτουργιών και προγραμμάτων τους.

Σήμερα, το Creativity Pioneers Fund αντιπροσωπεύει έναν συνασπισμό εταίρων που πιστεύουν στη μεταμορφωτική δύναμη της δημιουργικότητας και στην ανάγκη χρήσης μιας νέας φιλανθρωπικής προσέγγισης στην κοινωνική αλλαγή.

Προηγούμενο άρθρο
To «Έγκλημα και Λαιμαργία» παρουσιάστηκε στην 1η Συνάντηση του Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.
Επόμενο άρθρο
Έχουμε τα αποτελέσματα της πρώτης ερευνητικής φάσης του AGRICULT!

More Stories